downloadable spellen

Beste Gratis Downloadbare PC Games: We hebben 40 van de beste gratis downloadbare games samengesteld die de PC te bieden heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het krijgen van DOSBox om ook een van deze spellen te spelen!

Met dat in gedachten hebben we 40 van de beste vrij te downloaden spelletjes opgezocht die de PC te bieden heeft. Ze zijn niet opgenomen in een bepaalde volgorde, dus wees niet boos op ons om Legend League boven Dota 2 te zetten. Veel van deze games kun je ook op gog.com downloaden en op steam natuurlijk.

Duelyst is een competitief multiplayer tactisch turn-based strategie spel met kaarten. Het heeft minions, spells en artefacten. Alles wat je zou verwachten van een digitaal kaartspel dat op een bord gespeeld wordt, lijkt iets op Final Fantasy Tactics. Het is ook een van de beste online games die er op dit moment is. Zeker het eens proberen.

Als het gaat om racespellen zonder een prijskaartje voor het downloaden, heeft Gameloft een echte winnaar met Asfalt Xtreme en Asfalt 8: Airborne. De voormalige is een offroad style racer met een verscheidenheid aan tracks, online multiplayer en diverse voertuigen die u kunt ontgrendelen.

Asfalt 8: Airborne is een ouder spel, maar heeft een metrische ton inhoud om door te spelen. Het heeft ook online multiplayer en andere activiteiten om te spelen. Dit zijn beide zeer solide racespellen gezien hun gratis prijskaartje, maar hun in-app-aankoopstrategie is een beetje agressief. Ze zijn geweldige ervaringen. Ze zijn beide uitstekende gratis Android games.

Critical Ops is een van de nieuwere generaties eerste shooters en het is een van de beste. In deze titel strijdt u terroristen in diverse stedelijke georiënteerde niveaus of kunt u als terroristen spelen als u dat wilt. Het heeft een sterke online multiplayer community waar je ook met je vrienden kunt spelen. Het is nog steeds een work in progress, maar het lijkt nu alle goede punten te raken en het wordt regelmatig bijgewerkt. Als u een eerste persoons shooter wilt die helemaal gratis is, is NOVA 3: Freedom Edition ook heel goed. Ze zijn beide gratis Android-games en het waard om uit te checken.

 

Clash Royale is het nieuwste spel van Supercell. Zij maakten ook Clash of Clans, een voormalige deelnemer op deze lijst. In Clash Royale verzamelt u kaarten, bouwt dekken en viert u dan in een-tegen-een duels met online tegenstanders. Je wint trofeeën als je wint.

Op dezelfde manier moet je trofeeën inleveren als je verliest. Je zult ook clans vormen om kaarten te delen, clanmates te helpen om te strijden, en je hebt een groot aantal kansen om nieuwe kaarten te ontgrendelen. Het is een solide kaartspel en een goed alternatief als je gewoon niet in Hearthstone kan komen.

Als Clash Royale gewoon niet jouw ding is, maakt Supercell ook de zeer populaire Boom Beach en Clash of Clans spellen. Elk van deze is goed genoeg om deze lijst ook te halen.

Het is veilig om te zeggen dat Cut the Rope Angry Birds heeft verduisterd als het must-have tijd verspillende puzzelspel op mobiel van nu. De serie is positief ontwikkeld en Cut the Rope: Magic is de laatste iteratie. De kernmechanica behelst het oplossen van puzzels op unieke manieren om Om Nom het monster te helpen snoep te eten. Er zijn een heleboel levels, power ups, transformaties en tactieken die nodig zijn en u kunt elk niveau voltooien zonder gebruik te maken van in-app aankopen. Het zal even duren, omdat dit spel op een energiesysteem staat.

alternatief voor populaire games

Fallout Shelter heeft in 2015 enorme golven gemaakt en was een van de beste gratis Android-games die dat jaar was uitgegeven. In Fallout Shelter moet u een huisvesting opbouwen, overlevenden (Dwellers) opnemen en een bloeiend ecosysteem creëren. Je hebt obstakels zoals branden, raids door AI bad guys en dergelijke, maar verder is het een mooi standaard bouwer simulatie spel. De in-app aankopen spelen tweede viool in deze titel en de ontwikkelaars zijn goed (tot nu toe) bij het vrijgeven van nieuwe en geupdate inhoud.

We hebben vijf nieuwe nieuwe inzendingen toegevoegd aan dit stuk. Ze zijn de moeite waard om uit te checken.

De PC is gevuld met een groot aantal spellen, waarvan veel vrij zijn om te spelen. Deze bestaan ​​uit titels die net zo goed zijn als hun tegenhangers, en komen in een reeks genres van shooters en team-oriented MOBA’s tot turn-based en real-time strategie spellen.

We weten allemaal dat gratis Android games vandaag niet voor altijd vrij zijn, maar veel van hen zijn zeer dichtbij als je een beetje geduld hebt. De meeste Freemium knelpunten komen voor wanneer spelers ongeduldig raken en niet op het spel willen wachten, meestal vallen ze dan in de valkuil van in-game aankopen.

Wat we hier hebben, zijn de beste gratis Android-games die u comfortabel zou kunnen spelen zonder te veel in-app-aankopen te betrekken en we hopen dat u ze geniet! Als u gratis Android-games wenst zonder in-app aankopen, hebben we dat net hieronder gekoppeld.

Final Fantasy Brave Exvius is misschien het beste Final Fantasy-themed freemium spel die je kunt downloaden. Het bevat tal van elementen uit de originele spellen, waaronder de werkelijke stad en kerkerverkenningen, verborgen schatten, geheime kerkers en tonnen lore.

Het spel is eenvoudig te leren, maar je moet kritisch denken om de baas en de tegenstanders te verslaan. Je wordt vaak beloond voor het inloggen van dagelijkse en aanvullende missies, quests en activiteiten om het spel fris te houden.

1 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *