computer tas

Als je het mee kunt nemen, wanneer je ervoor kunt zorgen dat je flexibeler bent, dan kun je overal gamen waar je maar wilt. Er zijn veel winkels waar je bags kunt kopen, maar het gaat erom dat je vindt waar jouw rig in past.

Wat is de beste manier om een ​​desktopcomputer te verplaatsen?

Ik wil ervoor zorgen dat mijn geliefde computer de reis veilig maakt. Ik kon de verhuizers ermee vertrouwen, maar is dat verstandig? Wat is de beste manier om een ​​computer en al mijn apparatuur te verplaatsen?

Je hebt gelijk, je kunt een desktopcomputer en alle apparatuur die daarbij ook meegaat, grote monitoren, toetsenborden, muizen, koptelefoons, luidsprekers, al die dingen, moeilijk verplaatsen aangezien ze veel ruimte innemen. Natuurlijk, je kan het aan de verhuizers overlaten, maar tenzij je het zelf verpakt, zit je misschien wel voor een vervelende verrassing op je nieuwe locatie. Er zijn zeker betere manieren.

Backup eerst uw gegevens. Serieus, voordat je iets doet, back-up, bij voorkeur op meerdere locaties. Zodra u dat gedaan heeft, laten we dan eens kijken naar de opties.

Verplaats het zelf in een tas

Overweeg uw computer zelf mee te nemen in plaats van het in de handen van verhuizers achter te laten. Ik heb in het verleden grote verhuizers gehad, maar ik vervoer zelf eigenlijk bijna altijd mijn pc. Deze methode is niet ideaal als je vliegt of verhuist over erg heel lange afstanden, maar als je ruimte kunt maken voor je computer, doe het dan.

Je moet het toch voorzichtig aanpakken, gewoon omdat je zelf wel voorzichtig bent, betekent het niet dat de weg of de vlucht gemakkelijk zal zijn. Ik heb de voorzichtig in de achterbank met een kussen erbij geslepen, en terwijl het voor relatief korte afstanden werkt (of als je je auto niet verpakt), is het niet eens zo’n slecht idee.

Alles wat nodig is, is een hobbelige weg of een beetje te veel schudden voor RAM om zichzelf of een kabel los te maken. Gebruik een doos en vul de PC goed op. Het laatste wat u waarschijnlijk wilt als u zich in een nieuw huis vestigt, is om tijd te spenderen bij het oplossen van problemen met uw computer.

Pak het als een fabrikant

Wanneer u zelf uw pc inpakt, denk dan aan hoe een bedrijf, zoals Dell of Lenovo, het pakket zou verpakken als ze de computer naar u zouden verzenden. Hoe zouden ze het oplossen? Welke maat doos zouden ze gebruiken?

Je hebt een dikwandige doos nodig, veel bubble wrap en verpakkingspapier, of een ander zacht materiaal dat u kunt gebruiken om uw computer en onderdelen in de doos te omringen. Handdoeken, wasdoeken, lakens, iets dergelijks (dat zou je toch moeten verpakken voor je verhuizing.)

Uiteindelijk wil je niet dat het los kan bewegen of dat het los raakt als het in de doos zit. De bovenstaande video laat u zien hoe u een middentoren met zijn randapparatuur wilt verpakken, met behulp van verpakkingsmateriaal die u waarschijnlijk al voor de hand hebt. Als u een op maat gemaakte pc heeft, vind u een doos dat de juiste maat heeft voor uw case.

computer tas verhuis je computer in een tas

Als u de werkelijke computerdoos kunt vinden (of u hebt de dozen opgeslagen die uw computer of de onderdelen ervan in zijn gekomen), gebruik deze dan. U kunt ze op uw kantoor krijgen (als u uw IT-afdeling lief vraagt) of van vrienden die net een upgrade hebben gescoord. Versterk de zijkanten en naden met tape. Kus uw PC goed, en het zal goed reizen. Gebruik de Styrofoam-inserts en verpak het zo als ook bij nieuwe pc’s zou gebeuren.

U kunt ze snijden om uw systeem erin te passen. Deze video en deze handleiding van RemovalReviews gaat meer in detail over hoe u uw componenten met bubble-wrap wilt wikkelen en ze vastklampen zodat ze niet bewegen.

Als er ruimte is, pak je toetsenbord, muis en andere randapparatuur in dezelfde doos in. Zorg er maar voor dat er tussen uw onderdelen wordt geslepen. Overweeg ook om uw kabels te etiketteren en individuele items zoals luidsprekers, muizen en andere componenten in hun eigen zakken of bubbelwrap te verpakken.

Veel verhuisbedrijven zullen u computerdozen en anti-statische tassen verkopen. Je hebt ze niet noodzakelijk (plastic zakjes of kleinere dozen doen het prima) nodig , maar ze bieden extra bescherming. Spreek van bescherming, als u gebruik maakt van movers, zorg ervoor dat u de juiste verzekering krijgt voor uw elektronica – allemaal, inclusief uw computer.

Demonteer het voor makkelijker (en veiliger) verpakking

Voor degenen die ons bekend zijn met de werking van een computer of met zeer aangepaste rigs, kan u de pc uit elkaar halen en het op het verre einde herbouwen. Het is de beste optie. Het klinkt misschien als een gedoe, maar u kunt afzonderlijke componenten zoals harde schijven, moederborden en processors, fans, aftermarket cooling (vooral als uw systeem watergekoeld is), en andere randapparatuur gemakkelijker beschermen als ze individueel verpakt en verpakt worden.

Als u deze route gaat, moet u ervoor zorgen dat u anti-statische tassen gebruikt, en alles in bubble-wrap en een ander kussenmateriaal wilt wikkelen. Het is zeker meer problemen, maar je kunt je computer op het verre einde opbouwen (wat leuk kan zijn) en je hoeft je geen zorgen te maken over een onderdeel dat loskomt en in je hoesje vliegt als het niet goed beveiligd is.

Als u een computer opbouwt, geeft u de perfecte machine voor uw behoeften, maar het kan …

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *